Информация за доставка


Понеделник-Петък - от 09:00 ч. до 16:00 ч. - изпращане на същия ден. Срокът за доставка започва да тече, след като наш сътрудник се свърже с клиента, за потвърждаване на поръчката. При всички случаи, клиента ще бъде информиран относно срока на доставка, когато същият е по-дълъг от 1-2 /един-два/ работни дни.
Събота - Обработват се в понеделник и се изпращат на същия ден.
Неделя - Обработват се в понеделник и се изпращат на същия ден.
Официални празници - Обработват се в следващия работен ден.
При получаване на поръчката Клиентът подписва придружаващите я документи.

Доставка:
Поръчаните от Вас стоки ще бъдат доставени с куриерска фирма "Еконт Експрес" и "Спиди"  в  посочен от Вас офис на съответния куриер или адрес. При получаване на стоката, имате задължително право на преглед и тест, преди да я заплатите.  

Ebrava.bg не носи отговорност за неточно и/или забавено изпълнение, когато това се дължи на забава по вина на куриера/транспортната и/или посочени от Потребителя неверен или непълен адрес, лице за контакти и/или телефон, както и при други, независещи от Ebrava.bg обстоятелства.

Всички пратки пътуват с транспортна застраховка. При извършване на доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от Потребителя и/или упълномощено от него лице. При констатиране на липси и/или явни недостатъци на - външни видими дефекти - повреди, удари и други щети, потребителят следва да ни уведоми в присъствието на куриера/транспортната фирма незабавно, на тел. 0886771638. 

Потребителят има право да откаже приемането на доставката, ако сумата, която следва да заплати на куриера при „плащане при доставка” не съответства на дължимата. В този случай, Потребителят следва да се свърже незабавно с нас на тел: 0886771638 за отстраняване на несъответствието.

Цени за доставка с Еконт и Спиди:
За поръчаните от вас продукти дължите цена за доставка определяна от куриера според локация за доставка, теглото на пратката и сумата за наложен платеж. Цените за доставка обявени в сайта са ОРИЕНТИРОВЪЧНИ на базата на цените на Еконт Експрес и Спиди, точните цени за доставка се определят от куриера при обработка на пратката.

Връщане на стока:
Всички върнати артикули трябва да бъдат изпратени обратно до нас за сметка на купувача в рамките на 14 дни от получаването. Продуктът трябва да бъде в оригиналните опаковки и кутия на производителя, както и да бъде преопакован в същата кутия, в която ви е бил доставен.
Връщането на стока от купувача става за негова сметка, а ако връщането е с наложен платеж,  комисионната на куриера се заплаща отново от купувача.

ВАЖНО! Ако продуктът е със следи от употреба, eBrava.bg може да предложи частично възстановяване на сумата. 


Ремонти:
При ремонти по време на гаранционния срок, транспорта до сервиза на продавача и обратно се заплаща от продавача.


Информация за доставка
Информация за доставка

Връщане обратно