Електронна умна брава Smarty 3D FaceKey

НОВО! Голяма като другите ни брави с 3D лицево разпознаване и видео


 • Отключване начин: 3D лицево разпознаване, пръстов отпечатък, парола, карта, ключове,отключване от приложенията Tuya Smart и Smart Life
 • Дебелината на вратата: 30-130 мм
 • Захранване: 5V lithium батерия
 • Брой лица: 20
 • Брой пръстови отпечатъци: 100
 • Брой пароли: 100
 • Брой карти: 100
 • Брой ключове: 2
 • Разпознаване на тяло: - разстояние 30см-120см /през деня и нощта/
 • Откриване на височина: – 110см-200см
 • Откриване на лице 3D: - разстояние 30см-120см /през деня и нощта/ Какво е 3D лицево разпознаване
 • Работна температура:: -25 ℃ +55 ℃
 • Размери на продукта: 80x410x50мм
 • Активна аларма: при 5 грешни въвеждания и при ниско ниво на батерията
 • USB вход за захранване: 2
 • Механичен ключ: 2
 • Чип, електронни карти: 2 RFID карти
 • Ключ за заключване: 1
 • Използвано приложение: Tuya Smart application
 • Батерии: 1 бр. 5V lithium батерия
 • Размери на мортизата(вграждане във вратата):24x240x304мм
 • Работно време: до 182 дни (при 10 отваряния на ден)
 • Цвят: черен/меден
 • IP защита: IP63. Какво е IP защита>
 • Език: английски
 • Гаранция: 1 година
 • Ляво или дясно отваряне. Автоматично заключване
- Свалете инструкции за експлоатация в pdf оттук
- Свалете инструкции за експлоатация на английски в pdf оттук

Видео

Вижте видеa за основните възможности, начин на инсталиране, работа с приложението Tuya Smart

Видео 1. Основни възможности

Бравата може да се отключи с лицево разпознаване дори и през нощта, пръстов отпечатък, парола, RFID карта, както и механични ключове или генерирани пароли от приложението Tuya Smart.
- След инсталиране на интелигентната ключалка, механичният ключ трябва да бъде поставен отвън; Не оставяйте всичко вътре в къщата (може да бъде поставено в личен автомобил, дом на родители или деца или офис).

- Резе от неръждаема стомана, метален дизайн, износоустойчив, устойчив на висока температура, устойчив на корозия с ниво на сигурност IP65.
- Сензорът за пръстови отпечатъци, прозорецът на камерата и светодиодният екран трябва редовно да се избърсват със суха кърпа; не използвайте твърди, остри предмети, гравирайте повърхността на смарт ключалката.
- Сензорен екран, прахоустойчив, водоустойчив, чувствителен сензор.
- Моля, застанете на 40-50 см от интелигентното заключване за запис на идентификация на лицето или леко поставете пръста си върху сензора за пръстови отпечатъци, не е необходимо да натискате прекалено силно. Ако пръстовият отпечатък трудно може да бъде идентифициран, моля, поставете пръста си върху сензора за пръстови отпечатъци за известно време, не оставяйте пръста си от сензора твърде бързо.
- Администраторски потребители: могат да бъдат настроени до 9 администраторски потребители, като администраторът има най-високото ниво на административни разрешения. Междувременно освен отключване на вратата, администраторът има право да добавя, изтрива потребители и да влиза в менюто с настройки.
- Обикновеният потребител е ограничен до отключване на вратата.
- Заредете батерията, докато червената светлина се смени със зелена. Зареждане - 5 до 8 часа.
- Преди да се изтощи батерията, ще има аларма за ниска мощност поне 50 пъти, като ви предупреждава да ги смените. И ако батерията вече е изтощена, можете да използвате USB батерия за захранване. В този рeжим работят само администраторски пароли.
- 2 Външно USB аварийно захранване: Когато батерията се изтощи, можете да свържете захранваща банка към USB порта на предния панел (близо до отвора за механичен ключ) на ключалката като авариен източник на захранване.
- Функция на звънеца: Когато гостът натисне бутона с камбанката, звънецът ще се включи и LED екранът ще се активира автоматично и ще показва кой е извън вратата.
- Функция камера монитор: Натиснете долната част под монитора, за да проверите отвън ситуация чрез камерата
- Ако грешна парола или невъведен пръстов отпечатък се въведе повече от 5 пъти се чува аларма „бипкане“, като бравата временно се заключва за 90 секунди.
- Възможност да използвате мобилното приложение Tuya Smart за генериране на постоянна парола, временна парола, еднократна парола, циклична парола за отключване на интелигентната врата.
- При натискане на картинката на звънеца, изпраща заявка за отключване в приложението.
- Допълнително резе за заключване отвъре.Видео 2. Монтаж на бравата

Във двете видеа е показано последователно как се монтира бравата. Квадрата, който свързва двете дръжки трябва да се отреже на необходимата дължина според дебелината на бравата. Според дебелината на вратата се отрязват и болтовете свързващи двете дръжки.Видео 3. Въвеждане на администратор

Английските гласови указания ще ви насочат как да добавяте, променяте и изтриете потребители на пръстови отпечатъци, пароли и карти.
- Събудете екрана, като докоснете клавиатурата, натиснете клавишите "*" и "#", за да влезете в меню програмиране, следвайте инструкциите за обработка.
- Натиснете "1" за управление на администратори
- Натиснете 1 за да добавите нов администратор и излизат 2 и 8 за да изберете номер на администратор и натискате "#", за да потвърдите
- след това изберете 3 за да добавите код. Набирате новия код и натискате "#", за да потвърдите и пак още веднъж.Въвеждане на администратори, потребители или настройки

Задължително първо трябва да въведете нова администраторска парола и чак тогава с нея ще можете да въвеждате потребители.
- Натиснете * после # и новата администраторска парола и пак # за да влезете в режим на програмиране.
(Когато се появи на екрана 2 и 8, натиснете "2", за да увеличите / натиснете "8", за да намалите / натиснете "*", за да се върнете / натиснете "#", за да потвърдите)
- 1: Потребителска настройка
- 1-1: Настройка на администратора
- 1-1-1: Добавяне на администратор
- 1-1-1-1: Добавяне на пръстов отпечатък
- 1-1-1-2: Добавете карта
- 1-1-1-3: Добавете парола
- 1-1-2: Изтриване на администратор
- 1-2: Настройка на потребител
- 1-2-1: Добавяне на нормален потребител
- 1-2-1-1: Добавяне на пръстов отпечатък
- 1-2-1-2: Добавете карта
- 1-2-1-3: Добавете парола
- 1-2-1-4: Добавяне на лице
- 1-2-2: Нормално изтриване
- 1-2-2-1: Изтриване по ID
- 1-2-2-2: Изтриване по тип
Пръстовия отпечатък се въвежда 5 пъти, паролите се въвеждат по два пъти като накрая се въвежда # , картата само веднъж, а лицевото разпознаване 5 пъти, първо лицето, в профил ляв и десен и надолу и нагоре.
- 1-3: Настройка на мрежата
Изтеглете и инсталирайте приложението Tuya Smart на телефона си: След като регистрирате потребителя, изберете Lock "Wi-Fi" в "Camera & Lock" и свържете WIFI според инструкциите на софтуера. (поддържа само Wi-Fi мрежа от 2.4G обхват)и свържете бравата към мрежата.
- 1-3-1: Config Net
- 1-4: Запитване за потребители
- 2: Настройка на системата
- 2-1: Обща настройка
- 2-1-1: Час и дата
- 2-1-2: Настройка на езика
- 2-1-3: Настройка на звука
- 2-2: Настройка на функцията
- 2-2-1: Ключ на вратата с аларма
- 2-2-2: PIR превключвател
- 2-2-3; Време за автоматично заключване
- 2-2-4: Отворено време за задържане
- 2-3: Записи на заявки
- 2-4: Нулиране на фабричните настройки
- 3: Настройка на заключване (много важен код за потвърждение: 888#)
- 3-1: Обратно насочване Изберете за лява или дясна посока на отваряне
- 3-2: Настройка на мощността
- 3-2-1: Ниска мощност
- 3-2-2: Средна мощност
- 3-2-3: Висока мощност
- 3-3: Върнете времето назад
- Когато натискате бутона за звънеца ще се чуе звънеца отвътре, но и ще се изпрати покана за отваряне на вратата в приложението и Вие само трябва да се съгласите с натискане на бутон в него.
- Поставяне на SD карта. Когато отворите и свалите капачето на батериите, от вътрешната му страна ще видите панел, който има две болчета. развивате ги внимателно придърпвате горната част, докато се отдели панела. Под него ще видите слота за карта. 
- При добавяне на нова парола се въвежда два пъти и се потвърждава с # . Паролата е 6-8 цифри.
- Добавяне на отпечатък: Допрете пръста 5 пъти, като се опитате ъгълът да е различен всеки път (същият пръст) с цел да се разпознава по-голяма част от отпечатъка.
- Можете да върнете заводските настройки, като натиснете и задържите двата бутона за отключване и заключване, намиращи се от вътрешната страна, най-отдолу.


5. Инсталиране на приложението Tuya Smart
1. Изтеглете мобилното приложение Tuya Smart оттук.
2. Отворете приложението и се регистрирайте
3. Подготовка на бравата да приеме мобилното приложение
Влезте в административен режим 1-3-1: Config Net и бравата ще започне да отброява 120 секунди, през които трябва се свърже с приложението.
4. Подготовка на мобилното приложение
В приложението натиснете Add Device 》Camera & Lock 》Lock (Wi-Fi) 》Въведете име на Вашата WiFi мрежа и паролата 》Натиснете (Confirm that the lock is flashing) 》Гласово потвърждение, че бравата е свързана (connection is successful).

Когато бравата се свърже с приложението Tuya Smart, на екрана ще изпише ще е готово и гласово потвърждение, че бравата е свързана (connection is successful)
В мобилното приложение могат да се създават до 10 броя временни пароли с поставяне на начално и крайно време на действие. Те влизат в сила, когато бравата се свърже отново с интернет.Често задавани въпроси

Лесно ли се инсталира бравата?

Да, можете да я инсталирате и сами за около 30 минути. Сваляте старата брава, налагате шаблона, очертавате и разпробивате или изрязвате допълнителното пространство. Налага се заради кабелите във бравата. Вижте видеата по-долу. Програмирането отнема около 15 минути, така че до 1 час ще сте готови. Добавяне на кодове за отключване на бравата през приложението Tuya Smart става за минути.

Какво трябва да направя, ако не знам как да използвам устройството?

В предоставения пакет има много подробна инструкция и шаблон, можете да я прочетете или да я свалите в pdf. или да видите видеа относно монтажа и инсталацията по-долу.
Ако желаете, можете да се свържете с отдела за обслужване на клиенти чрез имейл info@ebrava.bg или телефон 0886771638 и те ще ви помогнат с желание.

Какво да направя, ако батерията е изтощена?

Батерията за бравата е 5V lithium батерия. Много преди да се изтощи докрай, бравата започва да бипка, за да покаже че батериите са за смяна. Ако са напълно изтощена, можете да сложите и допълнителна батерия в USB входа, за да отворите вратата, докато смените батериите или да отключите с ключа.

Каква е приложимата дебелина на вратата?

Бравата е регулируема, тя може да се адаптира към дебелина на вратата от 30 мм до 130 мм. с детайлите, които са в пакета. Разбира се, може да се инсталира и на други размери, но трябва да се скъси или удължи квадрата, да се сменят пристягащите болтове.

Мога ли да управлявам бравата, ако няма ток?

Бравата е независима от локалното електричество с батериите в нея. Дори и да са паднали батериите имате физически (механичен) ключ за отключване. Можете да подадете захранване с PowerBank или SmartPhone, тогава работят само администраторските пароли.

Колко време е времето за доставка?

Обикновено това е 1-2 дни, ако стоките са на склад или 7-15 дни, ако стоките не са на склад, според количеството. Ако сте направили заявката до 16 часа, ще я получите на другия ден по куриер в България.